Навіщо і де обміняти старі золоті прикраси? Обмін золота грам на грам у Луцьку.

З давніх часів люди показували свою заможність та походження у суспільстві за допомогою золотих прикрас. Таких часів, коли золото було непопулярне, мабуть, не існувало. Але ж золоті прикраси - це лиш прикраси. І якщо над золотом час не має влади, то має владу над модою та стилем. І тому прикраси, які були популярними та стильними років 50-10, чи навіть 5 тому, зараз виглядають не так ефектно. Але ж золоті вироби завжди були покупкою не з дешевих, і не в кожного є можливість купувати кожного сезону нові сережки чи кулони, а старі відкладати в шкатулку, до того ж, це не раціонально. А ще й прикраси мають здатність ламатися і не завжди є можливість їх полагодити. В таких випадках є кілька варіантів, що зробити з прикрасами, які вийшли з моди, не подобаються, або просто зламалися без можливості полагодити:

  1. Складати всі прикраси в шкатулку, але ми вже сказали про нераціональність даного варіанту.
  2. Здати зламану або немодну прикрасу в ломбард, щоб отримати хоч якісь гроші, які ніколи не бувають зайвими.
  3. Обмінятися прикрасами з подругою чи знайомою, але тут теж можна не зійтися в смаках чи цінах.
  4. Обміняти прикраси в банку на гроші або цілісний злиток золота. Це теж доволі цікава ідея, але не всі банки займаються обміном прикрас.
  5. Обміняти золото по оголошенню в інтернеті чи газеті. Цей варіант є не дуже надійним та безпечним, адже ви не знаєте, що за люди і з якими намірами відгукнуться на ваше оголошення.
  6. Обміняти свою стару чи зламану прикрасу в ювелірному магазині або ювелірній майстерні (наприклад, в такій як Ювелірна майстерня "Love Gold"). Цей варіант, як ми вважаємо, найкращий. Адже ювелірні магазини націлені не на одиночних покупців, а на велику кількість клієнтів і їм немає вигоди обманювати, адже від цього постраждає їхня репутація. В ювелірних магазинах чи майстернях можна дуже вигідно обміняти золото грам на грам, до того ж у них є все необхідне для цього обладнання. В цьому випадку, ви можете обміняти свою зламану прикрасу на нову з такою ж вагою і вам потрібно буде лише доплатити за роботу майстра. Також можна обміняти на новий виріб важчий за ваші прикраси, в цьому випадку, вам потрібно буде доплатити за різницю ваги. Або ж купити прикрасу легшу за вашу, тоді магазин виплатить вам вартість різниці.

Де краще здійснити обмін золота грам на грам у м. Луцьк?
Якщо ви знаходитеся в місті Луцьк і не знаєте, де вигідно та безпечно обміняти золото на готові вироби, тоді вам в ювелірну майстерню "Love Gold". Зважування вашого золота відбувається на точних сертифікованих вагах. Ця проста послуга обмін брухту золота на вироби дозволить вам змінити застарілу, зламану чи нелюбу прикрасу на нову та сучасну. Кожна прикраса зроблена в ювелірній майстерні "Love Gold" виготовляється з якісних матеріалів та проходить перевірку якості. На сайті "Love Gold" представлений великий каталог прикрас, який постійно оновлюється та збільшується. Також у нас можливий варіант індивідуального замовлення виробів на ваш смак, термін виконання роботи - 1 місяць. Якщо ж коштовна прикраса дорога вам і ви не хочете з нею розлучатися, то наші чудові майстри можуть її полагодити та вставити камінчик, який загубився.

Завжди раді Вас бачити за адресою м. Луцьк, вул. Зв'язківців, буд. 6.